11 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Na The Coldest City u kinima ćemo čekati još više od godinu dana

Više od autora

- vl promo-f_charlize-theron_the-coldest-city_kolovoz-2017_ST

Focus Features objavio je datum izlaska ostvarenja THE COLDEST CITY koji se temelji na grafičkoj noveli koju su kreirali Antony Johnston i ilustrator Sam Hart. Film će režirati David Leitch po scenariju Kurta Johnstada, a u redovnu kino distribuciju kreće 11. kolovoza slijedeće godine.

Ostali filmovi koji će tog dana biti objavljeni su akcijska komedija ‘CHiPs’ filmskog studija Warner Bros. Pictures i Sonyev CGI animirani ‘Emoji Movie’.

‘The Coldest City’ je hladnoratovski akcijski špijunski triler sa radnjom smještenom u Berlin, neposredno prije pada Berlinskog zida. Charlize Theron portretirat će iskusnu špijunku Britanske obavještajne službe, Lorraine Broughton, koja odlazi u Berlin kako bi riješila zavjeru koja je rezultirala ubojstvom jednog tajnog agenta. Osim Theronove, u filmu će se pojaviti i škotski glumac James McAvoy kojem je dodijeljena uloga prvog čovjeka berlinske policije. Ostatak glumačke postave čine John Goodman, Sofia Boutella, Til Schweiger, James Faulkner, Eddie Marsan, Roland Moller, Bill Skarsgard, Barbara Sukowai Johannes Johannesson. [Filmofil.ba]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno