23 C
Vinkovci
Utorak, 28. svibnja 2024.

The Intouchables u američkoj verziji postaje The Upside

Više od autora

- vl promo-

Film ‘The Intouchables’ iz 2011. godine, koji je bio nominiran za Zlatni globus, a kojeg su režirali Olivier Nakache i Eric Toledano, dobit će svoju američku verziju koja će nositi naziv ‘The Upside’, objavio je Weinstein Company.

U filmu će glavne uloge igrati Bryan Cranston i Kevin Hart. Hart će glumiti Dell Scotta, bivšeg robijaša koji je zadužen da se brine za (Bryan Cranston) Phillip Lacassea, milionera iz Park Avenue koji je ostao paraliziran nakon nesreće. Film će govoriti o neočekivanom prijateljstvu koje se pojavilo između ova dva lika, i kako druga šansa u životu koja nam bude data može biti najbolji dar koji ste ikada primili.

Film će režirati Neil Burger koji je nedavno izjavio: ‘Film govori o dvoje ljudi kojima je data druga šansa u životu i koji uče da se povežu sa međusobnim poštovanjem i suosjećanjem. Mi smo svi veoma ponosni na film i posebno na izvedbe ove dvojice briljantnih glumaca koji imaju nevjerojatnu zajedničku kemiju.’


Uz Kevin Harta i Bryan Cranstona u ovom emotivnom filmu glume i Nicole Kidman, Genevieve Angelson, i Aja Naomi King. Snimanje filma počelo je ranije ove godine u New York-u i Philidelphiji. Očekuje se da će se pojaviti na Toronto Film Festivalu kao dio gala prezentacije, a Weinstein Company nada se pozitivnom prijemu kod publike.

Film se počinje u kinima prikazivati u ožujku iduće godine. [Filmonizirani]

THE INTOUCHABLES, TRAILER [2012]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno