23 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

The Last Laugh vraća Chevy Chasea na filmska platna

Više od autora

- vl promo-


Dobitnik nagrade Emmy Chevy Chase (Fletch), oskarovac Richard Dreyfuss (Ralje), Andie MacDOwell (Četiri vjenčanja i sprovod), Lewis Black, Kate Micucci i Chris Parnell čine glumačku postavu nove Netflixove komedije ‘The Last Laugh’. Za režiju i scenarij zadužen je Greg Pritkin, a za produkciju Rob Paris. Snimanje je započelo prije nekoliko dana na području New Orleansa, a njegov sinopsis glasi otprilike ovako:

Nakon 50 godina, talentirani menadžer i udovac Al Hart ponovno se sastaje sa svojim nekadašnjim klijentom Buddyjem Greenom koji je odustao od svoje karijere stand-up komičara i umjesto toga se skrasio u krugu obitelji. Nakon što Al nekako uspije uvjeriti Buddyja da se priključi američkoj turneji klasičnih stand-up komičara, u Buddyju se ponovo budi osjećaj za život koji je nekada vodio. ‘The Last Laugh’ donosi prikaz lude avanture dvojice muškaraca koji obnavljaju svoje prijateljstvo, karijeru i svoje ideje iz prošlosti dok zajedno putuju širom SAD-a.

Producent Paris je povodom početka snimanja filma izjavio da je savršen za Netflix jer sa svojim zabavnim scenarijem obrađuje univerzalne teme, pa je uspio da privuče nagrađivane glumce čiji je talent prepoznatljiv u međunarodnim okvirima.

Osim Netflixa, prava na film posjeduje i ICM Independent. [Filmofil]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno