19 C
Vinkovci
Utorak, 16. kolovoza 2022.

The Miceks objavili video spot za pjesmu Meksiko

Više od autora

- vl promo-


Meksiko je naslov novog singla, a bome i spota novih domaćih predstavnika bazičnog rock ‘n’ rolla i vlasnika nedavno objavljenog debi albuma ‘Ljubav voda i sloboda’ – The Miceksa.

Nakon što su dobili priliku da otvore koncert Psihomodo popa održanog na Šalati 2. lipnja, a tu su priliku sjajno iskoristili i pobrali ovacije brojne publike i kritike, grupa The Miceks izbacila je novi video ‘Meksiko’ koji prati njihov aktualni singl skinut s debi albuma ‘Ljubav voda i sloboda’. Posao redatelja i ovoga je puta, baš kao i kada je riječ o prošlom videu ‘Mr. Boong’, preuzeo autor, gitarist i osnivač benda Alen Kraljić kojeg mnogi pamte kao člana bendova Majke i Pips Chips and Videoclips. Ljubitelji rocka sve češće spominju The Miceks u svojim komentarima kao grupu koja je na domaću scenu vratila čvrsti, old school rock ‘n’ roll.

13 pjesama s albuma uglavnom krase gitaristički, čvrsti, plesni i pjevni motivi.

Album ‘Ljubav voda i sloboda’ službeno je objavljen 1. svibnja ove godine, najavio ga je single ‘Mr. Boong’.

“O jednom čistom, nepatvorenom i iskrenom rokenrolu, bez filozofiranja, nafilovanog riffovima od prvog do zadnjeg takta koji će vas osvojiti na prvo slušanje. Davno je rekao, mislim John Lennon, da je album dobar onoliko koliko možeš skinuti singlova s njega, a s albuma “Ljubav, voda i sloboda“ bez problema bi svaka pjesma mogla biti singl, spot ili nešto što će se vrtiti na radijskim postajama.” – iz recenzije portala music-box.hr.

The Miceks su osnovani 2015. godine u kvartu Utrine, u jednoj od tamošnjih garaža popularno znanih kao ”Favele”. Nadahnuti melodičnim, plesnim rock ‘n’ rollom, tekstovi njihovih pjesma govore o aktualnim događanjima oko nas te o vječnim pitanjima o ljubavi, nadi i slobodi.

Pjesme su autorsko djelo Alena Kraljića Kralje koji je afirmaciju, skladateljsko umijeće pa i rockersku reputaciju stekao i učvrstio kao član benda Majke, Bare i Plaćenici te Pips Chips i Videoclips.


Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno