9 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

The Miceksi imaju novi singl naslovljen Mr. Boong

Više od autora

- vl promo-The Miceks novi je rock bend koji svoju glazbenu priču započinje pod okriljem diskografske kuće Dancing Bear. Bend je okupio poznati hrvatski gitarista Alen Kraljić – Kralja, koji je afirmaciju stekao u bendu Pips Chips & Videoclips gdje je izbrusio i svoje skladateljsko umijeće, a rokersku reputaciju učvrstio kao član pratećeg benda Gorana Bareta – Majke, kao i bendova The Sale of Joy i Cirkus.

Zagrebački peteročlani rock bend The Miceks predstavljaju novi singl naslovljen ‘Mr.Boong’. Autor glazbe i teksta je Alen Kraljić – Kralja, a nadahnuti samim rock ‘n’ rollom stvaraju žestoku, melodičnu i energičnu buku ugodnu uhu, dok tekstovi pjesama govore o svijetu u kojem živimo, životu u nama i oko nas, o vječnim pitanjima ljubavi, nade i slobode.

Singl ‘Mr.Boong’ govori o tajanstvenom osvetniku, liku, duhu koji dolazi na kraju i popravlja stvar.

Bend uz Kralju čine mladi ali već iskusni rock glazbenici koji su svojom svirkom pred publikom već dokazali kako se ravnopravno mogu nositi sa Kraljinim rock iskustvom: Bruno Žabek Žabica (gitara), Benjamin Mjeržva Ze (bubanj), Zoran Kiš (bas gitara) i Bruno Javor (vokal).

MR. BOONG [AUDIO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno