15 C
Vinkovci
Petak, 2. lipnja 2023.

The Rolling Stones predstavljaju novu pjesmu i najavljuju iščekivano studijsko izdanje!

Više od autora

- vl promo-

m_the-rolling-stones_blue-and-lonesome_album-prosinac_ST

Legendarni rockeri The Rolling Stones jučer su objavili prvu pjesmu s iščekivanog studijskog izdanja. Nova pjesma nosi naziv ‘Just Your Fool’, a naći će se na iščekivanom studijskom albumu ‘Blue & Lonesome’ (Polydor / Universal music), koje u Hrvatskoj očekujemo 2. prosinca.

Novim izdanjem rockeri se vraćaju blues korijenima, a producent Don Was rekao je kako je njihov novi album sniman uživo, a zanimljiva je činjenica da su album snimili u svega par dana – ‘Izdanje je snimano tri dana s glazbenicima poredanim u krug oko mikrofona. Zvuči veoma sirovo i autentično. Uhvatili smo bit onog što bend jest’.

m_the-rolling-stones_blue-and-lonesome_album-prosinac_coverPjesma ‘Just Your Fool’ komadić je zvuka prvog albuma u zadnjih deset godina, a obrada je Chicago blues adaptacije Little Waltera, znanog i kao Walter Jacobs. Novo izdanje naslijedit će izrazito uspješan album ‘A Bigger Bang’, iz 2005. godine. Iščekivani album sniman je u londonskom British Grove Studiu, nedaleko od Richmonda i Eel Pie Islanda, gdje su Stonesi započeli karijeru kao mladi blues bend.

Mick Jagger (vokal), Keith Richards (gitara), Charlie Watts (bubnjevi), i Ronnie Wood (gitara) udružili su snage s dugogodišnjim suradnicima Darrylom Jonesom (bass), Chuckom Leavellom (klavijature) i Mattom Cliffordom (klavijature), a na dvije od 12 pjesama (Everybody Knows About My Good Thing i I Can’t Quit You Baby), koliko će ih biti na albumu, pridružio im se i Eric Clapton, koji je u susjednom studiju snimao vlastiti album.


‘Blue & Lonesome’ vraća bend u rane dane kada su svirali pjesme izvođača kao što su Jimmy Reed, Willie Dixon, Eddie Taylor, Little Walter i Howlin’ Wolf, čije će se obrade pjesama naći na izdanju.

Iščekivano studijsko izdanje ‘Blue & Lonesome’ dostupno je u prednarudžbi putem službene web stranice benda.

Popis pjesama: Just Your Fool / Commit A Crime / Blue And Lonesome / All Of Your Love / I Gotta Go / Everybody Knows About My Good Thing / Ride ‘Em On Down / Hate To See You Go  / Hoo Doo Blues  / Little Rain / Just Like I Treat You / I Can’t Quit You Baby

THE ROLLING STONES: JUST YOUR FOOL [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno