1 C
Vinkovci
Srijeda, 6. prosinca 2023.

The Show Must Go On na krilima The Bohemiansa u studenom!

Više od autora

- vl promo-

m_the-show-must-go-on_the-bohemians_studeni_zg_ST

‘The Show Must Go On’ – nezaboravni rock spektakl povodom dvadesetpete obljetnice oproštaja od Freddieja Mercuryja. U petak, 18.11.2016. u 20:00 // Boćarski Dom, Prisavlje 2, Zagreb. Akcijska cijena ulaznica 160,00 kn samo 1. listopada!

Predstava se mora nastaviti – u godini i mjesecu u kada obilježavamo dvadeset i pet godina od smrti jedinstvenoga Freddieja Mercuryja, frontmena kultne rock grupe The Queen, će se  u petak, 18. studenoga, u zagrebačkom Boćarskom Domu održati rock spektakl The Show Must Go On sa međunarodno priznatom The Queen tribute grupom The Bohemians koji će nastupiti uz dvadeset i pet članski simfonijski orkestar iz Poljske pod vodstvom dirigenta Piotra Oleksiaka, zborom i sopranisticom Lynelle Jonsson iz New Yorka. Stoga budite spremni na energičnu, divlju vožnju kroz najveće hitove jedne od najpopularnijih svjetskih rock grupa svih vremena!

m_the-show-must-go-on_the-bohemians_studeni_zg_poster The Bohemians

Izvođači će vam dočarati bombastičan audio-vizualni nastup sa najvećim rock himnama legendarnih Queen i proći kroz vremena, kada su Queen sa Freddiem na čelu osvajali svjetsko pučanstvo sa finim klavirskim kompozicijama, vječnim rock remek-djelima i zaraznim pop himnama, kao što su ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Killer Queen’, ‘Crazy Little Thing Called Love’, ‘The Show Must Go On’, ‘We Will Rock You’, ‘We Are the Champions’, ‘Anoter One Bust the Dust’, ‘Don’t Stop Me Now’, ‘A Kind Of Magic’, ‘Radio Ga Ga’, ‘Under Preasure’, ‘I Want It All’, ‘I Want to Break Free’, „One Vision’, ‘Invisible Man’, ‘Innuendo’…

The Bohemians (Rob Comber – vokal, klavir, akustična gitara, Christopher Gregory – gitara, Wayne Bourne – bubnjevi, Kevin Goodwin – bas gitara) su se okupili prije dvadeset godina sa naumom odavanja počasti veličanstvenim Queen; od ‘ludih 70-ih’ preko ‘magičnih 80-ih’ godina prošlog stoljeća. Željeli su dokazati svijetu i sebi, da su jedna od najdinamičnijih  najuzbudljivijih tribute grupa na svijetu, a što im je i uspjelo! The Bohemians se mogu pohvaliti sa nastupima u Velikoj  Britaniji, Europi te drugim zemljama; nastupima na festivalima, stadionima, kao i u koncertnim dvoranama. U više navrata su nastupili i za oficijalni fan klub The Queen. Ovoga puta u Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju dolaze u pratnji poljskog simfoničnog orkestra pod vodstvom dirigenta Piotra Oleksiaka, zbora i sopranistke Lynelle Jonsson.Orkestar je bio ustanovljen 2000. godine za produkciju mjuzikla ‘Evita’. ‘Evita’ su po Europi predstavljali još godinama kasnije, dok su kasnije nastupali i u predstavama i mjuziklima, kao što su ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Musical Classics’, ‘ABBA i Sinfonie’ i ‘Fantom iz opere’. Vođa i osnivač je talentiran dirigent, skladatelj, aranžer Piotr Oleksiak. Piotr Oleksiak je završio glazbeno akademiju u Gdansku, latvijsku glazbenu akademiju u Rigi, svoj talent i znanje pa je usavršio u Austriji, Njemačkoj i Nizozemskoj. U prošlosti je već sudjelovao sa mnogim opernim kućama, filharmonijama i kazalištima, dirigirao je puno koncerta, kazališnih predstava i mjuzikala.

Ne propustite nezaboravan rock spektakl ‘The Show Must Go On’; prvoklasna glazba, brojni iskusni glazbenici i bombastičan audio-vizualni nastup povodom dvadeset i pete obljetnice oproštaja od Freddieja Mercuryja, u petak 18. studenoga u zagrebačkom Boćarskom Domu, Prisavlje 2.

m_the-show-must-go-on_the-bohemians_studeni_zg_ST2

Ulaznice po akcijskoj cijeni od 160 kn u prodaji su do 1. listopada. Od 02. listopada će ulaznice koštati 180 kn dok će na dan koncerta cijena ulaznice biti 200 kn. Limitirani broj ulaznica za tribine možete kupiti po vijeni od 170 kn do 1. listopada i 190 kn od 2. listopada, te 210 kn na dan koncertima samo preko Eventim sistema.

THE BOHEMIANS QUEEN TRIBUTE

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno