Foto: Bojan Kukuljan
Ogoljena verzija njihovog posljednjeg singla prepuna je simbolike, a crno-bijeli spot sniman u režiji Bojana Kukuljana (Neon Studio), svojom je dramatičnom igrom svjetla i sjene dodatno naglasio atmosferu ove neizvjesne situacije, ali i pružio tračak nade koji se nazire u slikama i stihovima pjesme “Beats Running Down”. Spot je premijerno predstavljen 18. ožujka, na dan njihovog otkazanog koncerta u Vintage Industrial Baru, kao zahvala svima koji su ih željeli podržati na prvom većem samostalnom koncertu.
“Obzirom na situaciju oko korona virusa, jedina opcija bila je popeti se na neboder u kvartu i snimiti potpuno ogoljenu verziju našeg zadnjeg singla. Tek nakon snimanja shvatili smo koliko simbolike i neplanirane atmosfere ima pjesma u ovom obliku i kako je zapravo i ovog puta glazba sama od sebe povukla savršenu paralelu sa životom. S jedne strane treba jako malo da nestane sve ono što imaš, a s druge strane dovoljno je isto tako malo da imaš sve što ti je potrebno”, poručio je kreativni autorski tandem, Stanislav Grdaković i Darko Terlević.
Pjesma je originalno objavljena na njihovom debitantskom albumu “Brutalist” (Dallas Records) za koji su kritičari unisono potvrdili da parira najboljim uradcima svjetske electro rock scene, a tomu svjedoči nezavisna novinarska nagrada Rock&Off u kategoriji elektro&off izvođača godine, kao i nominacije za nagradu Ambasador u kategoriji najboljeg albuma i najperspektivnijeg benda 2019. godine.