Foto: Ana Opalić
“Dolaziš mi s pola srca” pjesma je o potrebi da se u partnerski, ljubavni ili prijateljski odnos uđe s cijelim srcem, bez rezervi i “figi u džepu”. Ovom pjesmom bend Ti, ja i moja mama nakon jednogodišnje stanke opet kreće s radom.
“Jako volimo ovu pjesmu i zapravo ona je bila okidač za ponovno okupljanje benda. Dugo smo radili na aranžmanu, trudili se dobiti željenu atmosferu. Berko Muratović je odlično odradio miks i jako smo zadovoljne zvukom.  Također imamo novog basistu, Nikolu Jerkovića koji znatno doprinosi kvaliteti svirke i aranžmana.”, ispričala je Ana Opalić.
Pjesmu prati i video spot u kojem glavne uloge igraju  mlada trenerica Andrea Vidović i konj Strujica. Odnos trenerice i konja u spotu metafora je iskrenog harmoničnog odnosa izgrađenog na međusobnom poštovanju i povjerenju.
Ideja za snimanje spota bila je zapravo Martinina, ona se sjetila “frendice od frendice koja obožava konje i radi s njima”. Suradnja s Andreom Vidović bila je iznimno ugodna, snimanja su išla s nevjerojatnom lakoćom, nekako spontano sve se posložilo na najljepši mogući način. Nosile smo mrkvu i jabuke za Strujicu koji se bojao drona, zato u spotu imamo jedva dva kadra s dronom.”
Vlasnica Rancha Lipi Cavallo, Ivana Pozojević jako nas je lijepo primila i ustupila nam velikodušno Strujicu za snimanje. I Ivana i Andrea svojevrsne su “šaptačice konjima” ili kako bi Andrea rekla “slušačice konja”.  Njihov način rada s konjima zasniva se prije svega na empatiji, poštovanju prema konju i zapravo prijateljstvu. Sve u svemu, jedno jako lijepo iskustvo.”, atmosferu sa snimanja dočarala je Ana.
Spot za pjesmu snimljen je na Ranču Lipi Cavallo u Ježdovcu, a bend se posebno želi zahvaliti vlasnici Rancha Lipi Cavallo Ivani Pozojević koja je velikodušno ustupila konja Strujicu i prostor Rancha za snimanje.
Ti, ja i moja mama nastavljaju s radom, a nakon pjesme “Dolaziš mi s pola srca” pripremaju još dva singla te nastavljaju s probama unatoč teškoj aktualnoj situaciji s koncertima.