Nakon odličnog debitantskog EP-a “Gurni me u valove”, zagrebački bend Ti, ja i moja mama predstavlja treći najavni singl s albuma “Teška kao dno”, čiji se izlazak očekuje krajem studenog ove godine.

“Pjesma “Voljeti te” govori o strahu i riziku u ljubavi. Voljeti znači jednostavno voljeti, riskirati i davati se. Prerasti sebe.” – kaže Ana Opalić, jedna od autorica pjesme koju prati i videospot za koji su cure iz benda odabrale slobodno penjanje kao metaforu osobnog rasta kroz ljubav, a premijeru je doživio 7.11. u emisiji Poprock.hr.

Pjesma je snimljena u Funhouse studiju u Zagrebu, miks je napravio Dražen Gavrilović iz studija Pod.room, a za mastering je zaslužan Pavle Miholjević. Produkciju potpisuju Sandra Sobočanec, Dražen Gavrilović i Berko Muratović, glazbu je uz Sandru radila i Ana Opalić, koja je napisala i tekst, dok je na aranžmanu radio cijeli bend.

Što se dogodi kada se spoji stara i nova postava benda U pol’ 9 kod Sabe? Još jedan bend neobičnog imena – Ti, ja i moja mama. Bend je osnovan u proljeće 2015., a čine ga Martina Zvonić (vokal), Ana Opalić (klavijature), Sandra Sobočanec (gitara), Helena Ernoić (bas) i Berko Muratović (bubanj).