14 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Ti, ja i moja mama u veljači na samostalnom koncertu u Tvornici

Više od autora

- vl promo-Ti, ja i moja moma (Koncert u Tvornici, veljača) [poster]Što se dogodi kada se spoji stara i nova postava benda U pol’ 9 kod Sabe? Još jedan bend neobičnog imena Ti, ja i moja mama, koji je objavio svoj prvi singl / videospot ‘Jako sam mala’ u izdanju Aquarius Recordsa. Ovim singlom Ti, ja i moja mama najavljuju svoj prvi EP naslovljen ‘Gurni me u valove’ koji će premijerno uživo predstaviti 17. veljače u Tvornici kulture u Zagrebu.

‘Ima nešto jako meditativno u ovome, neka prirodna dinamika koja me ljulja i tješi. Postigle ste nešto neobično i dragocjeno: iako su teme naizgled depresivne, a muzika melankolična, sve skupa ima neki sjaj, jasnu crtu radosti, neiskazane i prigušene, ali jako prisutne. Stvari su odlično aranžirane, zvuk je točan, odgovara pjesmama, gitaristica je izvrsna. U tekstovima sam se našao do kraja, to je valjda generacijski, ali mislim da su dovoljno otvoreni i univerzalni za bilo koga. Izvrsno, bravo!’, napisao je o bendu novinar, publicist i glazbenik Ante Perković.

U bendu je za glavni vokal zadužena Martina Zvonić, na klavijaturama je Ana Opalić, gitaru svira Sandra Sobočanec, bas Helena Ernoić a na bubnju se našao Berko Muratović (ex Saratoga, Jinx).

Bend TJMM osnovan je u proljeće 2015. Prošle godine pridružuje im se bubnjar Berko Muratović. EP je snimljen u studiju Pod.room, s producentima Draženom Gavrilovićem i Markom Mrakovčićem.

TI, JA I MOJA MAMA: JAKO SAM MALA [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno