Kolovoz je vrijeme promjena, a kao što smo prethodno najavili, omiljeno Vinkovačko ljeto tijekom osmog mjeseca dolazi u nešto drukčijim formatima nego dosad. Predstavljamo program Kina na otvorenom koje se po prvi puta našlo na Ljetnom trgu.
Kino na otvorenom, svojim građanima, poklanja organizator i pokrovitelj Vinkovačkog ljeta, Grad Vinkovci, a posjetitelji će od danas pa sve do nedjelje moći uživati u projekcijama block-bustera pod krošnjama središnjeg gradskog parka. Kako bi doživljaj bio isti poput onoga u kino dvorani, pripremljeno je mega platno dimenzija 11×8 metara.
Projekcije započinju večeras od 20:30 sati, a program obuhvaća sadržaje za najmlađe, ali i za one malo veće. Sve projekcije za građane su besplatne.
Danas je na repertoaru odličan animirani film Lego Batman koji će ovog omiljenog junaka prikazati u nešto drukčijem svijetlu, u kockicama, a oni malo veći, moći će pogledati posljednju instalaciju u Spider-man franšizi, Povratak kući. Subotnji maraton otvara Mali šef, DreamWorksova uspješnica nominirana za prestižnu nagradu Oscar, a slijedi sedmi nastavak popularnog serijala Ratovi zvijezda: Sila se budi. Priču u nedjelju zatvaraju projekcije Ledenog doba 5: Veliki udar i Marvelove akcijske komedije, Deadpool.