8 C
Vinkovci
Srijeda, 29. ožujka 2023.

Titulu prvaka ponio MNK Lapovci

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Proteklog vikenda, u dvorani OŠ “Antun Gustav Matoš” na Lapovcima, kraju je privedena još jedna Županijska malonogometna liga, sezona 2018/2019. Ove godine titulu prvaka, po prvi put osvojila je ekipa MNK Lapovci.

Mogli bismo reći kako su Lapovci itekako zasluženo slavili ispred svojih protivnika, budući da su sezonu okončali s ukupno 10 pobjeda, jednim porazom i jednim remijem te 31 bodom. Na drugo mjesto zasjela je ekipa MNK Primus s 24 boda, dok su treće mjesto osvojili momci iz MNK Slavija s ukupno osvojenih 22 boda. Četvrto mjesto i 19 bodova pripalo je ekipi MNK Sv. Patrik, peto mjesto sa 16 bodova osvaja Deportivo Foto Cibalia, Auto škola Uno je s 9 bodova završila na šestom mjestu, a na začelju se našla ekipa Caffe bar Žiži s tek jednim bodom. Povodom završetka sezone održana je i dodjela nagrada najboljim malonogometašima. Tako iz redova prvaka nam dolazi najbolji vratar Mijo Bolotin te najbolji igrač Josip Haluška. Titulu najboljeg strijelca ponio je Domagoj Komadina iz ekipe MNK Primus s 31 postignutim pogotkom, dok je nagradu za nadolazeću nadu primio talentirani Toni Babić, igrač ekipe Deportivo Foto Cibalia. Također, ekipa Deportivo Foto Cibalia dobila je nagradu za Fair play.


Natjecanje su vodili i organizirali Županijski nogometni savez Vukovarsko-srijemske županije te Malonogometni klub Vinkovci – Učilište Studium.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno