20 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

Tom Hanks će po prvi nastupiti u znanstveno fantastičnom filmu

Više od autora

- vl promo-


Prema pisanju portala Variety, oskarovac Tom Hanks predvodit će postavu sci-fi filma ‘Bios’ za kojeg su scenarij napisali Craig Luck i producent Ivor Powell (Alien, Blade Runner).

Prema prvim dostupnim informacijama, ‘Bios’ je priča o robotu koji živi na našoj planeti nakon što je Zemlja doživjela apokalipsu. Stvoren je da čuva voljenog psa svog kreatora koji je na samrti. Pri obavljanju zadatka uči o životu, ljubavi, prijateljstvu i smislu ljudskog života. Hanks će portretirati njegovog oboljelog izumitelja.

‘Bios’ će režirati Miguel Sapochnik, a producirat će ga Kevin Misher. Predstavnici nekoliko studija, uključujući Legendary, Warner Bros. i Studio 8, trenutno pregovaraju oko proizvodnje filma čiji je početak snimanja zakazan za prve mjesece iduće godine jer je Hanks tada slobodan.

Osim nadolazećeg Spielbergova filma ‘The Post’ Hanks također radi i na scenariju za ratnu dramu ‘Greyhound’ koja govori o mornaričkom časniku iz Drugog svjetskog rata, a u kojoj će se i sam pojaviti. [Filmofil]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno