9 C
Vinkovci
Četvrtak, 29. veljače 2024.

ToMa danas u 29. Mikrofoniji

Više od autora

- vl promo-

Tomislav Marić, poznatiji kao ToMa, gost je u današnjoj, 29. po redu Mikrofoniji. Ovaj mladi glazbenik, radijski voditelj i umjetnička duša pravo je osvježenje na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Postigao je iznimne uspjehe u duhovnoj glazbi, s kojom je i započeo svoje glazbeno putovanje. U 2018. godini objavio je prvu pjesmu „Ljubiš, ali ne voliš” čiji je autor Marko Kutlić, a godinu nakon započeo suradnju sa švedskim producentima Andreasom Björkmanom i Adrianom Pupavac koji su ga primijetili i kontaktirali na Instagramu, dogovorili suradnju i objavili ToMinu drugu pjesmu „Noć za kraj”.

Isti autorski i producentski tim zaslužan je i za stvaranje pjesme „Vrijeme” je koju je publici predstavio 2020. godine, a šira javnost ga je bolje upoznala kada se pojavio na Dori 2021. godine pjesmom „Ocean of love”. To je ujedno bila prekretnica za aktivno bavljenje svjetovnom i zabavnom glazbom. ToMin album prvijenac „Prevari me osjećaj” izašao je 10. studenoga ove godine, a na kojemu se nalazi ukupno 10 pjesama i to: „Vrijeme je”, „Ocean of Love”, „Zaboravljeni”, „Pero na dlanu”, „Budala ja”, „193”, „Prevari me osjećaj”, „Dok si pored mene”, „Unatrag” i „Zar ne?”. Njegova pjesma „193” jedna je od radijski najuspješnijih ove godine, a preko 30 tjedana držala je svoje mjesto na HR TOP40.


Uspjeh te pjesme prati i njegov aktualni singl „Prevari me osjećaj“ po kojemu je album dobio i ime. Kako kaže, dijeli ga na dva dijela, prvih pet i drugih pet pjesama. Prva polovica albuma su nešto stariji singlovi i pjesme koje su nastajale u traženju sebe i svog zvuka, dok je drugi dio albuma zapravo u punom smislu ToMa. Svakako, kroz slušanje ovog albuma imamo priliku doživjeti njegovo glazbeno putovanje.

Pratite nas večeras uživo ili putem live streama na Facebooku u 17:30 sati, a nakon toga poslušajte ToMin koncert na vinkovačkom Adventu gdje će nastupati na pozornici kod klizališta s početkom u 20:30 sati. Izvest će svoje najpoznatije pjesme, a vjerujemo kako će zagrijati publiku koja će uživati u njegovom nastupu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno