U 25. kolu 2. HNL druga momčad Hajduka na poljudskoj ljepotici ugostila je vinkovačku Cibaliju, a bodovi su ovaj put pripali mladoj momčadi Bijelih.

Propustila je momčad Petra Tomića, koji je utakmicu pratio s tribina, donijeti rezultatsku prednost u prvom dijelu na gostujuću stranu ne iskoristivši nekoliko izglednih prilika za postizanje pogotka.

„Izgledali smo dobro u prvom poluvremenu kada smo imali par dobrih šansi i da smo postigli gol, možda bi utakmica otišla u drukčijem smjeru. U drugom dijelu dogovor je bio da budemo još malo sigurniji u obrani jer nam je Hajduk stvarao probleme. No, sve se okrenulo protiv nas, nismo bili pravi u drugom poluvremenu i moramo se dobro zamisliti zašto je to tako bilo”, izjavio je nakon utakmice pomoćni trener Cibalije Andrej Kerić.

Foto: arhiva

Utakmica na Poljudu najlakše se može opisati onom starom nogometnom ako ne zabiješ, kazna slijedi te primiš gol. Istog mišljenja je i trener Tomić koji je istaknuo kako realizacija nije bila na potrebnoj razini.

„Možemo žaliti za prvim poluvremenom. Šteta, da smo kojim slučajem pobijedili, došli bi na treće mjesto, a ovako trenutno držimo desetu poziciju pa to ne izgleda baš najbolje”, dodao je Petar Tomić. U vinkovačkom sastavu za sljedeći susret sa Sesvetama neće biti Ciprića koji ima tri opomene, a u momčad se vraćaju provjerene obrambene snage Oršolić i Laštro.

„Okrećemo se Sesvetama, idemo ispraviti zadnja dva poraza i osvojiti tri boda za iskorak na tablici. Nakon toga imamo povoljan raspored, idemo u Solin, već u srijedu, pa dvije domaće utakmice protiv Rudeša i Croatije”, rekao je za kraj Petar Tomić.

Foto: arhiva