1 C
Vinkovci
Srijeda, 7. prosinca 2022.

Transformacija Kate Beckinslae kakvu je malo tko očekivao

Više od autora

- vl promo-Kate Beckinsale

Teško je vjerovati da je od prvog nastavka akcijske horor franšize Underworld prošlo skoro punih 14 godina. Kada se taj film 2003. godine započeo prikazivati u kinima malo tko je mogao pretpostaviti da će se upravo iz njega izroditi jedan od najdugovječnijih filmskih serijala 21. stoljeća čiji peti, ujedno i posljednji dio od sljedećeg četvrtka, 1. prosinca gledamo u domaćim kinima. Kao i u svim nastavcima do sada i u ovome glavnu ulogu tumači super seksi Kate Beckinsale koja se tako nakon više od četiri godine vraća ulozi koja ju je proslavila – vampirice Selene koja vodi vječiti rat s Likanima. Ovim putem predstavljamo vam najnoviji trailer koji najavljuje ovaj filmski hit, ali i transformaciju glavne junakinje kakvu nitko nije očekivao!

Međutim, bitka koja će uslijediti u filmu ‘Underworld: Krvavi ratovi’ (Underworld: Blood Wars, 2016.) prijeti okončati dugogodišnji sukob između vampira i Likana jednom zauvijek. Radnja petog dijela nastavlja se točno tamo gdje je radnja prethodnog nastavka, „Underworld: Buđenje“ završila. Likani su u međuvremenu pronašli novog vođu – Mariusa koji je u njihove redove ulio fanatičan osjećaj svrhe i discipline. Marius neće prezati pred ničim kako bi pronašao Selene i domogao se njezine krvi koja bi ga mogla učiniti najmoćnijim stvorenjem na Zemlji…

Uz Kate Beckinsale u filmu ‘Underworld: Krvavi ratovi’ glavne su uloge ostvarili Theo James (filmski serijal Različita), Lara Pulver (Na rubu sutrašnjice), Tobias Menzies (televizijske serije Outlander i The Night Manager) te James Faulkner i Charles Dance (televizijska serija Igra prijestolja). Film je režirala Anna Foerster (Stranac), a scenarij je napisao Cory Goodman (Posljednji lovac na vještice) prema priči čiji su autori on i Kyle Ward.

Dosadašnja četiri nastavka akcijske horor franšize Underworld na svjetskim su kino blagajnama utržila gotovo 500 milijuna dolara od kojih je najgledaniji upravo četvrti, ‘Underworld: Buđenje’ koji je sam inkasirao blizu 200 milijuna dolara. ‘Underworld: Krvavi ratovi’ film je prepun spektakularnih akcijskih sekvenci i dosad najkvalitetnijih vizualnih efekata kada su ovaj žanr i serijal u pitanju pa s razlogom iščekujemo ovu pravu filmsku poslasticu namijenjenu svima onima žednima odlične filmske zabave.

Akcijski horor ‘Underworld: Krvavi ratovi’ u domaća kina i 4DX stiže u četvrtak, 1. prosinca.

KINO NAJAVA TITLANA: UNDERWORLD: KRVAVI RATOVI [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno