21 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

Tranzit nastavlja promovirati Rundekovu ApoCalypso turneju

Više od autora

- vl promo-


Darko Rundek, Tašmajdan, Beograd 15.6.2017.

Dvadeseti rođendan prvog solo albuma Darka Rundeka ‘Apokalipso’ obilježen je nedavno objavljenim izdanjima u obljetničkom ruhu naslovljenog ‘ApoCalypso’.

‘Apocalypso’ je upakiran u specijalno remasteriran dvostruki vinil (‘Apocalypso’ + Haustor ‘Dovitljivi mali čudaci’) te trostruki, luksuzni CD Box-Set (CD ‘Apocalypso’, CD ‘U širokom svijetu’, do sad nikad objavljen CD Haustor ‘Dovitljivi mali čudaci’ iz 1990. godine uz knjižicu s neobjavljenim fotografijama i dokumentarnim tekstovima.

Upravo ovo vrijedno izdanje više je tjedana za redom zaposjelo i vodeću poziciju najprodavanijeg albuma tjedna, a zatim i mjeseca na službenoj top listi prodaje Hrvatske diskografske udruge.

Obljetnička izdanja prati i regionalna koncertna turneja ‘Apocalypso Now’  koju je Darko Rundek započeo veličanstvenim koncertom na prepunom beogradskom stadionu Tašmajdan, a zatim je ništa manje očarana ostala i publika zagrebačkog INmusic festivala dok je nedavno briljirao na Beer Festu pred 80 000 ljudi. Koncertna turneja se nastavlja, a sada je vrijeme da se radijskim eterom zarola ‘Tranzit’ jer to je pjesma koja je odabrana za novi singl s remasteriranog obljetničkog izdanja ‘ApoCalypso’.

TRANZIT [AUDIO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno