18 C
Vinkovci
Petak, 2. lipnja 2023.

TRASH//CRASH: Zašto se sve događa meni? (1980.)

Više od autora

- vl promo-

Šerif Hall nastavlja svoje avanture započete godinu ranije u filmu ‘Šerif u svemiru’ (The Sheriff And The Satellite Kid, 1979.). Ipak, on vodi brigu o malenom dječaku H7-25, koji je u stvari vanzemaljac sa izuzetnim sposobnostima, zbog čega ga se želi domoći vojska.

Šerif Hall i dječak-vanzemaljac, kojemu je njegov zaštitnik dodijelio ‘zemaljsko ime’ Charlie Warren, u stalnom su bijegu, sve dok ne stignu u mali gradić u kojem se odvijaju mnogobrojne pljačke i zločini zbog toga što nemaju. Šerif Hall će ubrzo tom bezvlađu stati na kraj, no to nije njihov najveći problem, jer neprijateljski raspoloženi vanzemaljci spremaju invaziju…


Zašto se sve događa meni? još jedan film u nizu iz ogromne filmografije legendarnog Bud Spencera koji nas je napustio 2016. godine. Režiju ovog nekada zabavnog filma potpisuje Michele Lupo a scenarij je nastao po ideji Marcella Fondata. Osim Bud Spencera u filmu se pojavljuju Carry Guffey u ulozi dječaka Charliea (H7-25), Raimund Harmstorf, Joe Bugner Carlo Reali i mnogi drugi.

Originalni naslov: Everything Happens To Me (a.k.a. Chissà perché… capitano tutte a me, 1980.)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno