28 C
Vinkovci
Petak, 12. kolovoza 2022.

Treće gostovanje osječkog southern/hard rock/blues banda Border u Saloonu!

Više od autora

- vl promo-


Nakon dva prošlogodišnja iznimno dojmljiva koncertna nastupa osječkog classic/southern/hard rock/blues/R ‘n’ B benda Border vrijeme je da pred “gladnom” vinkovačkom publikom zasviraju i treći put. Stoga ćemo ovaj sjajan i izrazito usviran band imati priliku ponovno vidjeti u ovaj petak, 1. srpnja na terasi popularnog vinkovačkog rock okupljališta Saloon (Glagoljaška 15, Vinkovci).

Border je vinkovačka publika zavoljela “na prvu” kada su u Saloonu nastupili 26. lipnja prošle godine, zbog čega se nije čekalo dugo da ih ponovno vidimo, nepuna tri mjeseca kasnije, 18. rujna. Drugi put smo ih vidjeli u nešto izmijenjenoj postavi a danas band nastupa u slijedećoj postavi: basist Andrej Žiha i gitarist Sebastijan Križanić i gitaristica Petra Benelli, izuzetne vokalistice Nikolina Jurković i Nikol Žiha, klavijaturistica Slavica Pandi (koja je zamijenila Tomislava Glavaša) i najmlađi član Bordera, bubnjar Ivan Čorak, koji je došao na to mjesto zamijenivši dotadašnjeg kolegu  Matea Grgića. Border je ekipa glazbenika i prijatelja, koja je već dugi niz godina (i pojedinačno) posvećena pjevanju, sviranju i nastupanju.

BORDER, 2022 | foto: Danijel Jelaš

Ukupno sedmero, strašno sigurnih glazbenika, koji od početka uvjerljivo “šiba” publiku omiljenom pjesmaricom 60-ih, 70-ih i 80-ih (malkice i 90-ih), očaravajući nazočne svojom dubokom i sigurnom interpretacijom svojih favorita, čiju okosnicu koncerta čine The Allman Brothers Band, Kansas, Blind Faith, Creedence Clearwater Revival, The Black Crowes, Free, Thin Lizzy, Carly Simon, Stevie Wondera, Princea…

Najsvježija postava Bordera, uz zasigurno i poneki broj kojeg do sada u njihovoj verziji nismo čuli, više je nego dovoljno razloga da se još jednom zaputimo u vrelu noć, na novu svirku u Saloonu, gdje će se uvijek drago i vedro osoblje pobrinuti za naše tekuće prohtjeve. Border za duh, Janjići – Marija i Dare za fiziologiju! U petak, 1. srpnja!

Živjeli!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno