25 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.

Treće izdanje teniskog turnira Pekar CUP

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Treću godinu za redom na terenima TK Vinkovci, tvrtka Pekar organizira Pekar CUP, teniski turnir i puno više od toga. Ovo već tradicionalno događanje okuplja prijatelje i partnere tvrtke Pekar iz Vinkovaca, ali i sve ostale zaljubljenike u tenis. Od petka u podne pa do subote navečer nizat će se red sporta, red dobre hrane, red glazbe i zabave. Sudeći po uspješnoj 2018. i 2019. godini, velika posjećenost ljubitelja sporta očekuje se i ove.

Ovim događanjem tvrtka Pekar želi se zahvaliti na povjerenju i podršci svim svojim partnerima, prijateljima, djelatnicima, ali i svim građanima Vinkovaca i okolice koji svakodnevno prepoznaju kvalitetu Pekar proizvoda. Gotovo 33 godine traje poslovni put tvrtke Pekar, koja na današnji dan zapošljava preko 400 djelatnika, izvozi u više od 15 zemalja Europe i nalazi se među najvećim pekarskim industrijama u balkanskoj regiji. Proizvodi se u Slavoniji plasiraju najviše kroz trgovačke lance Boso i Ntl, a u ostatku Hrvatske i Europe u najveće trgovačke lance te kroz kanale veleprodaje i ugostiteljstva. Jedan od najznačajnijih proizvoda iz asortimana su Pekar somuni i lepinje, prepoznati širom Europe, a odnedavno i u SAD-u.


“Pekarovci” najavljuju nastavak ove lijepe tradicije i u godinama koje dolaze, a nama ne preostaje ništa drugo nego poželjeti pregršt poslovnih uspjeha i još više zaposlenih slavonskih obitelji.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno