18 C
Vinkovci
Četvrtak, 1. lipnja 2023.

Treći nastavak Sherlocka Holmesa u kinima za Božić 2020. godine

Više od autora

- vl promo-

Nakon premijere prvog filma o najpoznatijem literarnom detektivu Sherlocku Holmesu, 2009. godine u režiji Guya Ritchieja, nitko nije vjerovao da će jedinstveni redateljski pristup kakav ima Ritchie donijeti veliku zaradu na box officeu.

Ipak, film “Sherlock Holmes” je iznenadio sve i uz svjetski box office od 524 milijuna dolara automatski je najavio i svoj drugi dio “Sherlock Holmes: A Game Of Shadows”Nastavak je stigao ekspresno u kina, samo dvije godine nakon prvog dijela i premašio ukupnu zaradu originala (545 miliona dolara).

Spomen trećeg dijela dugo se vrtio u medijima i sam Jude Law koji portretira Watsona u nekoliko navrata je za potencijalni treći dio imao rješenje u vidu svojevrsne priče o “putu kroz vrijeme”. Nešto kao Holmes i Watson u modernom vremenu križano sa originalnim setingom. Redatelj Ritchie nonšalantno je odbacio tu opciju i najavio treći dio za Božić 2020.

Robert Downey Jr. i Jude Law se vraćaju kao Holmes i Watson u trećem nastavku i to je jedino za sada znano, dok je još rano govoriti o bilo kakvom zapletu. To i da će Guy Ritchie ponovo stati iza kamere. [Filmofil.ba]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno