13 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Treći singl dvojca T.E.T.R.A. zove se Nema te

Više od autora

- vl promo-M - T.E.T.R.A. - Nema te Singl ST

Nakon obrade kultne pjesme Darka Rundeka ‘Grane smo na vjetru’ te debitantskog autorskog singla ‘Nišan’, zagrebački minimalistički duo T.E.T.R.A. predstavlja singl ‘Nema te’. Riječ je o ritmičnoj ljetnoj pjesmi smještenoj u zimski okvir, koja obiluje zaraznim repetitivnim melodijama, a govori o prolaznosti.

Autor glazbe i teksta je Goran Čučković koji je svirao i bas, bubanj i klavijature, vokalne dionice je otpjevala Rosana Šimunović, na gitari je gostovao Dario Aman iz grupe Dosh Lee, a za glazbenu produkciju je zaslužan Tomislav Hleb.

T.E.T.R.A. je sastav osnovan 2014., čiju postavu čine Rosana ‘The Angel Voice’ Šimunović, kao glavni vokal i Goran Čučković u ulozi tekstopisca, kompozitora, aranžera i vokalista. Njihova glazba nastaje na neuobičajen način – sve odsvirane muzičke dionice, zvukovi i efekti su snimljeni na uređaj ‘Loop Station’, s kojega tijekom nastupa uživo miksaju zvukove u maniri DJ-a te ih, istovremeno s vokalnom izvedbom, stapaju u jedinstvenu glazbenu cjelinu. ‘T.E.T.R.A.’ se ne ograničava u žanrovskom pogledu, stoga iz pjesme u pjesmu donosi razna  glazbena iznenađenja.

AUDIO: NEMA TE

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno