14 C
Vinkovci
Petak, 23. veljače 2024.

Tri losangeleske vještice stižu u Močvaru!

Više od autora

- vl promo-

m_la-witch_mochvara-koncert_ST

U četvrtak 10. studenog klub Močvara ugostit će američki garage / psych / punk ženski trio L.A. Witch. Vrata kluba za posjetitelje otvorit će se u 21 sat a koncert će započeti u 22 sata. Cijena ulaznice je 35 kn.
Dalo bi se primijetiti kako u Beat Cityju rijetko gostuju bandovi sastavljeni isključivo od ženskih osoba. To je prvenstveno zato što su žene ZLE! Što dokazuju i ove tri vještice iz Los Angelesa, dok iza zida reverba sanjivo sikću o likvidaciji svojih frajera, svojih prijatelja, a i samih sebe ako dođe do toga.

Kao crni oblaci koji se nadvijaju nad horizontom ne bi li otpuhali vječno ljeto ljubavi s kalifornijskih plaža i istjerali anđele iz Grada Anđela, L.A. Witch su band koji unutar klasične garage/psych/punk formule slijedi liniju eteričnog ženskog mračnjaštva i pasivne agresije. Linija je to koja u sebi uključuje sve što je organsko, ljuto i vlažno od 60-ih do danas, od Shangri-Las preko Holly Golightly do Mazzy Star, a svima koji su ikad slušali njihove legendarne zle sugrađanke iz sredine 80-ih The Pandoras, jasno je da su u ovim nositeljicama loših vibri konačno dobile legitimne nasljednice.


A jasno je i da se radi o koncertu nakon kojeg muški članovi publike preko SMS-a prekidaju sa svojim dugogodišnjim djevojkama jer nisu cool kao L.A. Witch, a nadobudne djevojčice iz prvih redova već sljedeći dan osnivaju bandove s frendicama i sestričnama, ne bi li i same pokušale postati cool kao L.A. Witch!

L.A. WITCH: HEART OF DARKNESS [2014]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno