1 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. siječnja 2023.

TRNovci pozivaju: Pridružite se akciji “Dar za glas”

Više od autora

- vl promo-

Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

U velikoj vijećnici Grada Vinkovaca sinoć su se okupili TRNovci, članovi Udruge osoba s cerebralnom paralizom i njihovih obitelji TRN.

“TRNovci su počeli stvarati jednu posebnu priču…uz pomoć svih vas dobrih ljudi možemo je pretvoriti u Božićno čudo…”, poručuju na početku prikupljanja donatorskih sredstava.

Cilj je prikupiti sredstva potrebna za nabavku Tobii Communicatora, uređaja koji omogućuje komunikaciju pomoću pogleda osobi koja ne može govoriti, a koji im je sinoć online predstavio prof.dr.sc. Miroslav Vrankić.

“Naša želja je jednoj majci omogućiti da čuje prvi put želje svoga djeteta. 03. 12., na Međunarodni dan osoba s invaliditetom, TRNovci će biti na štandu u centru…čekat ćemo vaše donacije s kolačima, širokih osmijeha… Božićno čudo nam je potrebno jer Tobii s blagdanskim popustom može biti vaš dar za glas…”, ističu TRN-ovci na svojoj FB stranici uz poziv svim ljudima dobre volje da se pridruže akciji.

Reći ćemo i to kako, naravno, nije nužno čekati samu akciju. Svi koji to žele sredstva mogu uplatiti na račun za donacije udruge TRN: HR48 2340 0091 1111 2379 2.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno