Foto: John Schwartzman + Blitz film
Zamjenik šerifa okruga Kern, Joe Deacon (Washington) poslan je u Los Angeles zbog nečega što je trebalo biti brzi zadatak prikupljanja dokaza. Umjesto toga, upliće se u potragu za ubojicom koji terorizira grad. Vodeći potragu, voditelj policijskog odjela u L.A. – u, Jim Baxter (Malek), impresioniran je Dekeovim instinktima policajaca pa ga angažira kao pomoć u istrazi.
No dok prate ubojicu, Baxter otkriva uznemirujuće tajne koje bi mogle ugroziti puno više od njegovog slučaja. Jared Leto glumi jezivu osobu, za koju dvojica policajaca vjeruju da je serijski ubojica – iako nema dovoljno dokaza da ga uhite na licu mjesta.
Redatelj filma je John Lee Hancock, kojeg poznajemo iz filmova “The Blind Side” koji je Sandri Bullock osigurao Oscara za najbolju žensku ulogu, “Saving Mr. Banks” filmu o Waltu Disneyu s Tomom Hanksom u glavnoj ulozi, te priči o nastanku McDonaldsa  “The Founder”. Sudeći po prvim reakcijama na film, ljubitelji kvalitetnih detektivskih trilera istinski će uživati.
Film “Male stvari” (The Little Thing, 2021.) u kinima možete pogledati od četvrtka, 28. siječnja, a ulaznice su u prodaji na blagajnama kina ili online na web stranicama prikazivača.