25 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.

Turnir Rokovci-Andriješevci ove godine na novoj podlozi

Više od autora

- vl promo-

Ljetno razdoblje rezervirano je za mnogobrojne malonogometne turnire, pa će se tako od 17. do 31. srpnja održati tradicionalni turnir „Rokovci i Andriješevci”, a ovaj turnir svoju tradiciju ima još od 1985. godine te to svakako daje dodatnu vrijednost.

Malo turnira ovakvog karaktera mogu se pohvaliti da će okupiti veliki broj starosnih kategorija, a upravo će ovaj turnir to omogućiti, pa će se tako natjecanje provoditi među početnicima, limačima, pionirima, kadetima, seniorima te veteranima, a moguće je da će se odigrati i revijalna utakmica ženskih ekipa. Glavni organizator događaja je NK Frankopan Rokovci-Andrijaševci, uz pomoć Općine Andriješevci i Komunalnog društva. Ukupni nagradni fond u seniorskoj kategoriji je 14000 kuna, a osim u odličnom turniru, gledatelji će moći uživati u gastro ponudi. Ove godine po prvi puta događaj će se održati na novoj gumenoj podlozi na školskom igralištu, tako da će razina turnira biti još veća, a zasigurno će privući razne malonogometne haklere.


Pozivam sve da dođu posjetiti turnir, čak i one koje nogomet u pravom smislu riječi ne zanima. Naš turnir istaknut će društveni aspekt kod ljudi, od onih najmlađih do starijih, tako da će se turnir održati u društvenom i ugodnom ambijentu. Naravno, u sportskom aspektu turnira gledatelji će biti u mogućnosti da sa svojim prijateljima i obiteljima pogledaju odlične utakmice”, rekao je Tomislav Škegro, jedan od organizatora turnira.

FOTO: NK Frankopan

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno