4 C
Vinkovci
Četvrtak, 23. ožujka 2023.

Tvornica kulture predstavlja Drugi način i Atheist Rep

Više od autora

- vl promo-

m_tvornica-kulture_drugi-nacin_atheist-rap_SI

Ovog vikenda u Tvornici kulture bit će upriličen koncert legendarnog zagrebačkog banda Drugi način, danas 28. Listopada, koji će na krilima novog albuma ‘Zgubidan’ (Menart, 2016.) upriličiti još jedan višegeneracijski koncert za pamćenje.

Subota 29. listopada će biti rezervirana za legendarne novosadske punkere Atheist Rap koji će također promovirati svoj posljednji album ‘Überlauf’ (PDV Records, 2016.). Kao predgrupa će nastupiti One Step Away.

Drugi način
Drugi način

DRUGI NAČIN [28.10. u 21 h / ulaznice 70 kn]

Zagrebački rock veteran, grupa Drugi način, koncertno će promovirati svoj novi studijski album ‘Zgubidan’ u Tvornici kulture 28. listopada.

Više od 40 godina postojanja, tisuće koncerata održanih diljem regije, stotine tisuća fanova, bezbroj velikih hitova koji se i danas vrlo rado slušaju, svakako svrstavaju Drugi način u živuće legende. Ovaj zagrebački rock bend, nakon punih 17 godina, napokon predstavlja novi album pod naslovom ‘Zgubidan’. Da se radi o materijalu na kojem je zaista pomno rađeno, a čiji se zvuk mjesecima osluškivao u najsitnije detalje, govori i podatak da je bend u zagrebačkom studiju Zg Zvuk proveo gotovo 5 godina.

Od sveg materijala kojeg su snimili proteklih godina, odabrano je 11 pjesma od kojih su već poznate dvije: ‘Jedro za oluju’ i njihov još uvijek aktualni singl ‘Ljubav od porculana’. Za obje su pjesme snimljeni i video spotovi u režiji mladog hrvatskog foto i video majstora Igora Ilića, koji je inače član perspektivnog benda Orvel…

DRUGI NAČIN: LJUBAV OD PORCULANA [2016]

m_tvornica_atheist-rap_ST
Atheist Rap

ATHEIST RAP [29. Listopada u 21 h / ulaznice 55 kn]

Atzke, dr. Pop, Leki, Radule i Zoki aka Atheist Rap legendarna novosadska punk-rock grupa stiže u zagrebačku Tvornicu Kulture u subotu 29. listopada 2016 kako bi nam odsvirali svoje najveće hitove karijere.
Atheisti nam stižu i na krilima novog albuma koji se može pronaći u digitalnom formatu, kao i na CD-u, a izašao krajem prošle godine za beogradski ‘Lampshade media’.

Posebno izdanje na LP ploči su izdali u suradnji s PDV records što je ujedno i njihovo prvo izdanje na ploči.
Grupa je prošli nedavno predstavila novi singl i videospot ‘Odoh ja u cvrčke’ kojeg će, zajedno s ostalim pjesmama s albuma i najvećim hitovima iz 27 godina duge karijere…

ATHEIST RAP: ODOH JA U CVRČKE [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno