“Blue Funk” je izvorno nastala kao remiks stvari “Get It Off” koju potpisuje Kerri Chandler, house legenda iz New Jerseya, a kroz live nastupe se pretvorila u potpuno novu pjesmu čiji vokal je ostao jedina poveznica s Kerrijevim originalom. Singl je skinut s aktualnog albuma “In Plain Sight” kako bi kroz nove verzije, remikseve i obrade predstavio dvije strane glazbenog spektra u kojem Jan i Regis djeluju, nazvane Two Sides Of Blue Funk. Na strani elektroničke glazbe nalazi se “Blue Funk”, originalna verzija s albuma i remiks kojeg potpisuju detroitski house producent Javonntte i Jan Kinčl. Na jazz strani je verzija nazvana “Funk Bleu” na kojoj gostuju cijenjeni glazbenici Krunoslav Levačić, Davor Križić i Luka Veselinović, te liveverziju The Cuban Space Program sastava Janka Novoselića, u kojem se uz njega nalaze Hrvoje Rupčić, Hrvoje Galler i Zvonimir Šestak, a snimljena je u klubu Boogie za vrijeme njihovog prvog nastupa s tim projektom.

Zagrebački techno/house DJ i producent Jan Kinčl i francuski jazz klavijaturist Regis Kattie zajedničke utjecaje vuku iz house, jazz, acid i techno glazbe, a kombiniranjem tih žanrova nastao je debitantski album objavljen za etiketu PDV. Album prvijenac In Plain Sight je odmah po izlasku pobrao odlične kritike, a pohvale su stigle i od kultnih svjetskih imena kao što su Laurent Garnier, Alex Barck(Jazzanova), Volcov, DJ Nobu, Tony Humphries, Lefto ili Kai Alce.

Nakon što je njihov debitantski album “In Plain Sight” završio na gotovo svim listama najboljih izdanja za 2018. godinu, proglašen jednim od najsvježijih hrvatskih ostvarenja instrumentalne glazbe, a najavni singl “Florette” uvršten među najbolje singlove godine, Jan i Regis su osvojili i nagradu struke Ambasador za najbolji live act , te album godine dokazujući da njihovo vrijeme tek dolazi.