2 C
Vinkovci
Nedjelja, 4. prosinca 2022.

U Babinoj Gredi razbojništvo, u Vinkovcima požar zbog eksplozije baterije električnog bicikla

Više od autora

- vl promo-


Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Jučer u 17,50 sati u trgovini mješovite robe u Ulici kralja Tomislava u Babinoj Gredi nepoznati maskirani počinitelj je uz prijetnju oružjem počinio razbojništvo nad djelatnicom trgovine te iz blagajne otuđio nekoliko tisuća kuna i potom se udaljio. Djelatnica nije ozlijeđena. Policija je obavila očevid te intenzivno traga za počiniteljem razbojništva.

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske, između ostaloga, izvješćuju i o požaru izazvanom eksplozijom baterije električnog bicikla

Jučer oko 23 sata u garaži obiteljske kuće u Vojarskoj ulici u Vinkovcima, prilikom punjenja baterije električnog bicikla, baterija je eksplodirala te je izbio požar na biciklu. Uslijed eksplozije oštećeni su vrata i zidovi garaže. Požar je ugasio 70-godišnji vlasnik pomoću aparata za gašenje. U požaru nitko nije ozlijeđen, a materijalna šteta po procjeni vlasnika iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna. U tijeku je očevid u suradnji s inspektorom zaštite od požara.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježene su tri prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđena jedna osoba (Komletinci) te dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci, Rokovci).

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno