13 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

U Cibaliji optimisti: Dobit ćemo licencu

Više od autora

- vl promo-


Željko Komljenović
Željko Komljenović
zeljko.komljenovic@novosti.hr

Hrvatski nogometni savez objavio je popis klubova koji su već u prvom krugu dobili licencu za natjecanje u Europi, Prvoj ili Drugoj HNL, a na tom popisu nema Cibalije.

Za komentar ove odluke Komisije za licenciranje pri HNS-u zamolili smo predsjednika Cibalie Mijata Kurtušića.

“Ovo je prvi krug, a licencu za natjecanje u ovom krugu za igranje u prvoj i u drugoj ligi nisu dobili klubovi, kao što su Inter, Rudeš i Istra. Ne treba ovu odluku shvatiti previše trgično, jer pred nama je žalbeni rok od osam dana i Cibalia će u tom roku podnijeti žalbu na prvotnu odluku o odbijanju licence te riješiti detalje koji nedostaju i 20. svibnja očekujemo pozitivnu odluku Komisije za licenciranje pri HNS-u.”, rekao nam je predsjednik Cibalie Mijat Kurtušić, istaknuvši da je za njega bitno da Cibalia kroz sportsko dio i dalje dokazuje da je najbolja.

Sedam kola prije kraja prvenstva Cibalia čvrsto drži prvo mjesto na tablici s velikih 12 bodova prednosti pred prvim pratiteljem, a ta prednost do kraja prvenstva mogla bi biti još i veća. Proteklog vikenda u Čepinu su odigrali možda i jednu od najboljih utakmica sezone te dokazali da im u ovom sportskom dijelu nema ravnoga.

“Idemo dalje, riješavamo problem po problem i mislim da ćemo na kraju biti svi zadovoljni.”, zaključio je Kurtušić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno