9 C
Vinkovci
Četvrtak, 6. listopada 2022.

U Ivankovu potpisani ugovori s 20 novozaposlenih

Više od autora

- vl promo-


Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Na temelju provedbe Programa za sufinanciranje/financiranje zapošljavanja u javnom radu i pozitivnoj ocjeni Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a sukladno objavljenom Javnom pozivu za prijem u radni odnos na određeno vrijeme, načelnik Općine Ivankovo Marko Miličević potpisao je Ugovor o radu s 20 novozaposlenih mještana Općine Ivankovo u trajanju od 6 mjeseci, od 20. srpnja 2018. do 19. siječnja 2019. godine.

Iznos potpore dodijeljen od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za financiranje javnog rada iznosi 505.620,36 kuna, odnosno 100% -tan iznos za isplatu minimalne plaće sukladno važećim propisima (mjesečni iznos od 3.439,80kn BRUTO po zaposleniku).

Zaposlenici će obavljati poslove uređenja i održavanja drvoreda, sadnje i zamjene uništenog i osušenog drveća, sadnje cvijeća, održavanja i uređenja zelenih površina, dječjih igrališta i sportskih terena na javnim površinama, čišćenja i održavanja kanalske mreže unutar naselja, održavanja i uređenja prostora, okoliša, parkirališta oko groblja, bojanje zaštitnih ograda, uklanjanje nelegalno odloženog otpada i slično. 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno