22 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. srpnja 2024.

U lovu u šumi kod Komletinaca slučajno ubio drugog lovca

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

U šumskom predjelu nedaleko od Komletinaca 46-godišnjak tijekom lova iz lovačke puške nehajno usmrtio 62-godišnjaka, javlja policija.

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prouzročenje smrti iz nehaja.

U kasnim noćnim satima 7. srpnja policijski službenici su postupali po dojavi i utvrdili da je u području Komletinaca došlo do smrti 62-godišnjaka te je u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru obavljena obdukcija mrtvog tijela tog muškarca, gdje je utvrđeno da je uzrok smrti 62-godišnjaka prostrijelna rana na njegovom tijelu, koja je nastala vatrenim oružjem.

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili smo da je 46-godišnjak u četvrtak, 7. srpnja 2022. godine oko 20,40 sati, tijekom lova u šumskom području oko Komletinaca lovačkim vatrenim oružjem nehajno usmrtio 62-godišnjaka, a obojica su bili u tom prijavljenom i dozvoljenom lovu”, priopćila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 46-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno