32 C
Vinkovci
Utorak, 16. kolovoza 2022.

U Markušici pijan izazvao frontalni sudar – ozljeđeno 6 osoba

Više od autora

- vl promo-

Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Kako javlja Vukovarsko-srijemska policija, u Markušici je 68-godišnji vozač osobnog automobila s prisutnošću alkohola u organizmu od 2,29 g/kg, prešao na lijevu prometu traku i frontalno se sudario sa drugim osobnim automobilom. Šest osoba je ozlijeđeno.

Na raskrižju državne ceste DC57 i županijske ceste ŽC4196 (Berak), 23-godišnji vozač osobnog automobila oduzeo je prednost prolaska drugom osobnom automobilu pri čemu su tri osobe ozlijeđene.

U Vinkovcima, na raskrižju ulica, maloljetni vozač bicikla oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu pri čemu je nastala materijalna šteta.

Kako bi spriječili događanja prometnih nesreća, policija preporučuje sudionicima u prometu na cestama da se pridržavaju prometnih propisa, a naročito s ciljem sprječavanja stradavanja najranjivijih sudionika u prometu na cestama, djece, pješaka, vozača bicikla, mopeda i motocikla.

Policija apelira na roditelje na dodatnu pažnju  i brigu za samostalno sudjelovanje djece u prometu na cestama.

Policija će i nadalje provoditi nadzor sudionika u prometu na cestama, prvenstveno zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nedopuštene brzine kretanja, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog prevoženja djece u vozilima i nepropisne uporabe mobitela.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno