U Općini Andrijaševci ovih dana krenulo se s radovima na sanaciji mosta na rijeci Bosut koja ovu općinu dijeli na dva naselja Rokovci i Andrijaševci, a za koje će gotovo pa svi mještani kazati kako je to praktički jedno selo, ali sa dva imena. Radove na mostu, a u sklopu izvanrednog održavanja cesta financira Županijska uprava za ceste Vukovarsko – srijemske županije.

Uz sanaciju ograda i nogostupa biti će otklonjen dotrajali asfaltni zastor i zamijenjen sa visokootpornim betonom. Zamijeniti će se i stari rubnjaci, a riješti će se i sustav oborinske odvodnje, kao i uređenje platoa, dok će na kolničkim spojevima biti ugrađena hidroizolacija. Iz općine mole mještane, kao i sve vozače za strpljenje i razumijevanje dok traju radovi.

U općini pomažu i Osnovnoj školi Ivane Brlić-Mažuranić i to na način da su preuzeli brigu o svim vanjskim sportskim terenima, a Središnjem državnom uredu za sport prijavili su projekt presvlačenja sprotskih terena gumenom podlogom. Osim toga škola je izradila i projekt energetske obnove i vrlo vjerojatno će se sljedeće godine krenuti s njezinom obnovom, a u okviru koje će se realizirati i projekt proširenja sportske dvorane.

Kada govorimo sportu Općina Andrijaševci je prema HNS-u kanidirala projekt kojim bi se na pomoćno igralište Nogometnog kluba Frankopan postavila umjetna trava kako bi imali tijekom cijele godine uvijete za treniranje. Kada je riječ o Sprotskom centru Frankopan Općina Andrijaševci i ovdje želi nastaviti sa svojom sportsko-turističkom pričom. Tako je pri kraju izrada projekta izgradnje smještajnog kapaciteta sa 32 ležaja sa pred prostorom recepcije i mini bazenom. Njegovom realizacijom upotpunili bi sportsko turističku ponudu.

Vjeruju kako svim ovim projektima znatno poboljšavaju kvalitetu života u općini.