27 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

U pol’ 9 kod Sabe objavili drugi album Stoj na glavi

Više od autora

- vl promo-

Tri godine nakon prvijenca ‘Prihvaćam sve’, bend u pol’ 9 kod Sabe donosi nam ‘Stoj na glavi’ (Aquarius Records), 11 pjesama koje nas furaju kroz paletu različitih raspoloženja i emocija te nas ostavljaju u pozitivnom modeučak i kada pjevaju o temama poput starenja, paralelne stvarnosti ili nepoznatih glasova u glavi.

‘Čudesna’, ‘Stoj na glavi’, ‘U paralenoj stvarnosti’ i ‘Starimo’ samo su neki od singlova koji su do sada najavili ovo izdanje, koje bend posvećuje svom gitaristi, prijatelju, glazbeniku i kritičaru Anti Perkoviću.

Album je sniman u Funhouse studiju u Zagrebu pod producentskom palicom Berka Muratovića. Za vizualno oblikovanje koje se pamti pobrinuo se Orsat Franković, studio Flomaster.

Kreativnu okosnicu benda čine Ana Opalić i Martina Zvonić, na gitari i saksofonu je Marku Lucijan Hraščanec, za bubnjevima Zrinka Kolarić, a na bas gitari Helena Ernoić.

Prva prilika za poslušati bend i novi album uživo stiže uskoro, točnije u petak, 1. Studenog u zagrebaćkoj Tvornici kulture. Na svirci u Tvornici pridružit će im se i njihov stari, dragi gitarist Goran Bogunović.

U pol’ 9 kod Sabe, 2017. / Foto: Dag Oršić

Album ‘Stoj na glavi’ potražite u Aquarius Music Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir centar), putem web shopa Cedeterija.com i drugim boljim prodavaonicama ploča. Ulaznice za koncert su osim u Aquarius Shopovima dostupne i na blagajni Tvornice te putem sustava Entrio.hr.

Popis pjesama: 1. Pokaži mi / 2. Ljetna pjesma / 3. Stoj na glavi / 4. Čudesna / 5. Moram / 6. Starimo / 7. U paralelnoj stvarnosti / 8. Dok sanjaš putovanja / 9. Ne razumijem / 10. Hvala ti ljubavi što me voliš / 11. Nepoznati ljudi.

ČUDESNA [VIDEO]

U PARALENOJ STVARNOSTI [VIDEO]

STARIMO [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno