20 C
Vinkovci
Utorak, 9. kolovoza 2022.

U potpunosti dodijeljene uloge za nastavak filma Čudesne zvijeri

Više od autora

- vl promo-


S obzirom da je u snimanje nastavka ostvarenja ‘Čudesne zvijeri i gdje ih naći’ u tijeku, Warner je nedavno objavio neka nova imena glumačke postave. Brontisu Jodorowskom dodijeljena je uloga Nicola Flamela, alkemičara koji je otkrio eliksir života i stvorio Kamen mudraca, a koji se prvi put spominje u knjizi ‘Harry Potter i Kamen mudraca’. Ostali novi članovi su Wolf Ruth kojem je dodijeljena uloga Spielmana, Victoria Yeates će biti Bunty, Derek Riddell  Torquil Travers, Poppy Corby-Tuech će biti Rosier, a Cornell S. John Arnold Guzman. Također ćemo vidjeti glumicu i komičarku Jessicu Williams i Fionnu Glascott, doduše, za sada u nepoznatim rolama.

Oskarovac Eddie Redmayne (Teorija svega) reprizirat će ulogu Newta Scamandera, a svoje će uloge reprizirati i Katherine Waterston kao Tina Goldstein, Alison Sudol kao njena sestra Queenie Goldstein i Dan Fogler kao Jacob Kowalski.

Slavni Johnny Depp će glumiti mračnog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda, Jude Law će biti Albus Dumbledore, dok će Ezra Miller ponovo portretirati Credencea (koji je nestao na kraju prvog filma, ali se vraća u nastavku). Zoë Kravitz će glumiti Letu Lestrange, ženu iz Newtove prošlosti, Callum Turner bit će Theseus Scamander, ratni heroj i Newtov stariji brat, a Claudia Kim će biti mlada žena i istaknutu atrakciju u čarobnom cirkusu.

Radnja filma će biti smještena u 1927. godinu, nekoliko mjeseci nakon što je Newt pomogao otkriti i uhvatiti zloglasnog mračnog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda. Međutim, kako je i obećao, Grindelwald je pobjegao i vratio se sa brojnim sljedbenicima. Jedini ko bi ga mogao zaustaviti je čarobnjak kojeg je nekada smatrao svojim najdražim prijateljem, Albus Dumbledor. Ali Dumbledore će trebati Scamanderovu pomoć kojeg će nova avantura u sve opasnijem i podijeljenom svijetu čarobnjaka ponovo spojiti sa Tinom, Queenie i Jacobom.

Film produciraju David Hejman, scenaristkinja je ujedno i autorica J.K. Rowling a surađivala je s Steveom Klovesom i Lionelom Wigramom, dok su izvršni producenti Tim Lewis, Neil Blair, Rick Senat i Danny Cohen.

Nastavak filma ‘Fantastčne zvijeri i gdje ih naći’ kao i prvijenac režira David Yates, a u kino distribuciju bi trebao krenuti 16. studenog iduće godine. [Filmofil]

ČUDESNE ZVIJERI I GDJE IH NAĆI, TRAILER

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno