Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske danas izvješćuju kako je u kasnim večernjim satima 24. studenog, kod stambene zgrade u Vukovaru u Strossmayerovoj ulici, više osoba fizički napalo i ozlijedilo 20-godišnjaka iz Vukovara.

U sukobu je ozlijeđen 20-godišnjak, a liječnička pomoć ukazana mu je u vukovarskoj bolnici. U tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja okolnosti sukoba i pronalaska svih sudionika. U noći s 24. na 25. studenog provaljeno je u sakralni objekt u Pačetinu, u Kolodvorskoj ulici, a otuđen je milodar. Nadalje, iz obiteljske kuće 61-godišnjaka u Vinkovcima, u ulici Josipa Kozarca otuđeno je više desetaka tisuća kuna. Krađa se dogodila između 13. i 23. studenog. Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježene su i tri prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta, jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena te jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

Naime, tijekom protekle noći, oko 3 sata, na cesti između Otoka i Komletinaca, 21-godišnjak iz Privlake sletio je osobnim automobilom u odvodni kanal. 21-godišnjak, koji se nalazio sam u vozilu, teže je ozlijeđen te prevezen u vinkovačku bolnicu gdje mu se ukazuje liječnička pomoć. U tijeku je očevid.