20 C
Vinkovci
Nedjelja, 19. svibnja 2024.

U prodaji CD projekta The Carters pod naslovom Everything Is Love!

Više od autora

- vl promo-


U prodaji je album iz radionice Beyoncé i JAY-Z-a – slavni je par pod imenom The Carters objavio novi album “Everything Is Love”. Kao i uvijek, čim su objavili vijest da je album vani, brojke svega vezano uz projekt su vrtoglavo rasle. Stoga ni ne čudi što su već stigle i prve nominacije i to za dodjelu nagrade MTV Video Music Awards.

The Carters su među najnominiranijim izvođačima, uključujući i u kategorijama za najbolji spot, najbolju suradnju, najbolju koreografiju…

Sve nominacije potražite ovdje.


Album je najprije zaživio u digitalnom obliku – 24 sata od objave, ekskluzivno je bio dostupan samo na glazbenom servisu Tidal. Album su najavili spotom  “APES**T”. Spot je režirao Ricky Saiz, a snimljen je i slavnom pariškom Louvreu. U samo 24 sata zabilježeno je 7 milijuna pregleda spota, a danas je već na više od 78 milijuna. Odmah nakon objave albuma, “Everything Is Love” je postao najpopularniji termin na Twitteru (Beyonce je #3). U samo 24 sata na društvenim mrežama su bili spomenuti 1.7. milijuna puta u samo 24 sata.


Popis pjesama:

  1. SUMMER
  2. APESHIT
  3. BOSS
  4. NICE
  5. 713
  6. FRIENDS
  7. HEARD ABOUT US
  8. BLACK EFFECT
  9. LOVEHAPPY

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno