22 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 2. listopada 2023.

U prodaji je soundtrack filma Mamma Mia! Here We Go Again

Više od autora

- vl promo-

Sve što je napravila ABBA svakako ostaje nezaboravni dio glazbene povijesti. No, kad se i popularni glumci poput Meryl Streep ili Pierca Brosnana uhvate mikrofona, onda svakako dobivamo soundtrack koji neće tako brzo u zaborav. Soundtrack je hrvatskoj publici dostupan na Deezeru i Google Playu.

Već je poznato da novi nastavak filma “MAMMA MIA!” apsolutno osvaja srca publike. Domaća publika uz film posebno je vezana zato što je ovo još jedan od filmova koji je sniman na našoj obali, točnije na otoku Visu. Ipak, postoji i mnogo drugih razloga zašto bi se gledatelji mogli vezati uz film, a jedan od njih je i to što je prepun popularnih hitova legendarne grupe ABBA.

Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Cher, Andy Garcia samo su neki od glasova koji se mogu čuti na ovom soundtracku. Da bi stvar bila bolja, produkciju je preuzeo Benny Anderson, te je pomogao da svi koji su sudjelovalo na savršen način dostave pjesme poput “Dancing Queen”, “Fernando” ili “Waterloo”.

Prvi nastavak filma “MAMMA MIA!” izašao je 2008. godine, a također je sadržavao pjesme bendaABBA. Do danas je ostao jedan od najprodavanijih igranih mjuzikala, film se prodao u 1.5 milijuna primjeraka, a soundtrack je sakupio čak 406 milijuna slušanja na streaming servisima. Takvi rezultati niti ne čude s obzirom na to da je ABBA visoko na listi prodaje; širom svijeta se prodalo 385 milijuna njihovih albuma, a pjesme su na streaming servisima do sad preslušane preko 2.8 milijardi puta.


“Mamma Mia! Here We Go Again” – popis pjesama:

 1. When I Kissed The Teacher
 2. I Wonder (Departure)
 3. One Of Us
 4. Waterloo
 5. Why Did It Have To Be Me?
 6. I Have A Dream
 7. Kisses Of Fire
 8. Andante, Andante
 9. The Name Of The Game
 10. Knowing Me, Knowing You
 11. Angel Eyes
 12. Mamma Mia
 13. Dancing Queen
 14. I’ve Been Waiting For You
 15. Fernando
 16. My Love, My Life
 17. Super Trouper
 18. The Day Before You Came

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno