4 C
Vinkovci
Srijeda, 29. studenoga 2023.

U prodaji još jedan spektakularni CD i LP Box-Set Davida Bowiea

Više od autora

- vl promo-

David Bowie: A New Career in a New Town (1977–1982), 13LP Box-Set

Box-Set je u prodaji od prošlog petka 29. rujna a možete ga naći po najpovoljnijoj cijeni u svim Dancing Bear shopovima u Zagrebu, Splitu i Osijeku!

‘A New Career in a New Town (1977 – 1982)’ opširan i luksuzan ljetos najavljeni boxset napokon je u prodaji, a kroz 11 CD-ova u njemu bit će rastegnuta karijera Davida Bowieja iz ‘Berlinske trilogije’ kao i drugi albumi snimljeni u razdoblju od 1977. do 1982. godine.

‘A New Career in a New Town (1977-1982)’ uključuje remasterirane albume ‘Low’, ‘Heroes’, ‘Lodger’, ‘Scary Monsters (and Super Creeps)’, live ‘Stage’ kao i neke do sada teško nabavljive i neobjavljene materijale.

Osim toga, novi box set uključuje i mixeve iz 2017. godine albuma ‘Lodger’ i ‘Stage’ na kojima je radio producent Tony Visconti. Ta nova verzija ‘Stagea’ nosit će i dvije, do sad neobjavljene, live verzije pjesama ‘The Jean Genie’ i ‘Suffragette City’ kao i do sada nedostupan EP ‘Heroes’’ na kojem Bowie pjeva na njemačkom i francuskom jeziku.

David Bowie: A New Career in a New Town (1977–1982), 11CD Box-Set

‘A New Career in a New Town’, naslovljen prema kompoziciji koja se nalazi na albumu ‘Low’, uz sve nabrojeno donijet će nam i ‘Re:Call 3’ kompilaciju koja će kolektirati razne singlove, pjesme iz soundtrackova, proširene verzije, B strane i svašta drugo. Uz sve to u box setu je upakriano i pet pjesama snimljenih za ‘Bertolt Brecht’s Baal’, ‘Under Pressure’ s grupom Queen te ‘Peace on Earth/Little Drummer Boy’ snimljenih s Bingom Crosbyjem

Box set je u shopove stigao kao izdanje s 11 CD-ova, kao izdanje s  13 LP-ja, a bit će dostupno i kao digitalno izdanje.

Fizičko izdanje bit će popraćeno knjigom s tvrdim uvezom u kojoj se nalaze do sada neviđene fotografije Bowieja kroz objektiv Antona Cobijna, Helmuta Newtona, The Andrewa Kenta, Stevea Schapiroa i Briana Duffyja, koji je snimio vizual za album Lodger. A, posvetu fanovima na ovom box setu napisao je sam producent Visconti.

CD Box Set:

128 Page hardback book

Low (remastered) (1CD)

Heroes (remastered) (1CD)

Heroes E.P. (remastered) (CD EP)*

Stage (remastered) (2CD)*

Stage (2017) (remastered) (2CD)

Lodger (remastered) (1CD)

Lodger (Tony Visconti 2017 Mix) (1CD)*Scary Monsters (And Super Creeps) (1CD)

Re:Call 3 (non-album singles, single versions and b-sides) (remastered) (1CD)*

LP Box Set:

84 Page hardback book

Low (remastered) (1LP)

Heroes (remastered) (1LP)

Heroes E.P. (remastered) (12” Single)*

Stage (remastered) (2LP Yellow Vinyl) *

Stage (2017) (remastered)  (3LP)

Lodger (remastered) (1LP)

Lodger (Tony Visconti 2017 Mix) (1LP)*

Scary Monsters (And Super Creeps) (1LP)

Re:Call 3 (non-album singles, single versions and b-sides) (remastered) (2LP)*

* Exclusive to ‘A New Career In A New Town (1977-1982)’

DAVID BOWIE A NEW CAREER IN A NEW TOWN [UNBOXING VIDEO, 2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno