Legendarni Willie Nelson ima novi studijski album “Ride Me Back Home” koji uključuje 11 novih pjesama. Sonny Throckmorton, suautor naslovne pjesme, bio je inspiriran konjima Willieja Nelsona i njihovom spiritualnošću. Willie je naime kroz godine spasio i udomio više od 60 konja na svom ranču „Luck“ i spasio ih od klaonica. Uz naslovnu pjesmu i svoje pjesme, Willie je na albumu odao počast pop i country izvođačima: Billyju Joelu “Just The Way You Are”, Macu Davisu “It´s Hard To Be Humble” i Guyju Clarku “Immigrant Eyes” i “My Favourite Picture of You”.

Ovim je albumom Willie zaokružio trilogiju  o smrtnosti koju je započeo albumom “Gods´s Problem Child” 2017. te “Last Man Standing” u 2018., zaključio je američki pisac i glazbeni novinar Mikal Gilmore:

“Ride Me Back Home donosi jednu novu komponentu: empatiju.”

Zamišljeno i optimistično putovanje kroz život i ljubav, onako kako ga vidi jedinstveni Willie Nelson, pokazuje koliko Willie cijeni svaki trenutak. Svoje iskustvo dijeli u pjesmama koje je napisao i koje voli pjevati. Ovo je 13. album koji je Buddy Cannon producirao za Willieja Nelsona u malo više od desetljeća.

Popis pjesama:

 1. Ride Me Back Home
 2. Come On Time
 3. My Favorite Picture of You
 4. Seven Year Itch
 5. Immigrant Eyes
 6. Stay Away From Lonely Places
 7. Just The Way You Are
 8. One More Song To Write
 9. Nobody’s Listening
 10. It’s Hard To Be Humble (with Lukas Nelson and Micah Nelson)
 11. Maybe I Should’ve Been Listening