-4.9 C
Vinkovci
Četvrtak, 9. veljače 2023.

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 54-godišnji vozač

Više od autora

- vl promo-

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježeno je pet prometnih nesreća, od čega dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vukovar, Vinkovci), te tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

Jučer, 8. prosinca u 11,45 sati na cesti Privlaka – Mirkovci 54-godišnjak je upravljao osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka te uslijed nepropisnog kretanja obilježenom prometnom trakom sletio u odvodni kanal gdje automobil udara u betonski most i prevrće se na krov. Očevidom je utvrđeno kako vozač u trenutku prometne nesreće nije koristio sigurnosni pojas. Vozač je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede. O prometnoj nesreći policija će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće.

Oko 13,15 sati u Petrovcima, 63-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom vukovarskih registracijskih oznaka te uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju ceste izgubila nadzor nad upravljačem i sletjela u odvodni kanal gdje se vozilo prevrnulo na krov. Vozačici su u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „Dr. Juraj Njavro“ Vukovar utvrđene lakše ozljede. Policija će vozačici uručiti obavezni prekršajni nalog zbog počinjenih prometnih prekršaja.


Danas, 9. prosinca oko 1 sat na ulasku u Otok, 25-godišnjak je, pod utjecajem alkohola u iznosu od 1,29 g/kg, upravljao osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka. Uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila stanju ceste, vidljivosti i atmosferskim prilikama izgubio je nadzor nad upravljačem te sletio s ceste u odvodni kanal gdje automobil udara u betonski kolni ulaz, prevrće se na krov te udara u reklamne stupove.

Vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Opću županijsku bolnicu Vinkovci gdje je utvrđeno kako je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen. Zbog počinjenih prometnih prekršaja kojima je izazvao prometnu nesreću, policija će protiv vozača podnijeti obavezni prekršajni nalog.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno