18 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

U prometnoj nesreći teže ozlijeđeno dvoje djece

Više od autora

- vl promo-


Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Kako javljaju iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske, u subotu je kod Opatovca došlo do prometne nesreće u kojoj je teže stradalo dvoje djece. Naime, na cesti Opatovac-Sotin, 43-godišnjak iz Čeralija upravljao je osobnim automobilom “VW Turan”, slatinskih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Opatovca u smjeru Sotina.

Prilikom pretjecanja teretnog vozila marko “Volvo” i priključnog vozila, srpskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 34-godišnji državljanin Srbije, došlo je do udara prednjeg dijela osobnog vozila u prednji dio osobnog vozila marke “Renault Megane”, srpskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 39-godišnji državljanin Srbije, krećući se iz suprotnog smjera.

Uslijed udara dolazi do odbacivanja osobnog vozila slatinskih registarskih oznaka u priključno vozilo. U prometnoj nesreći teže tjelesne ozlijede opasne po život zadobio je putnik u vozilu Renault Megane, 5-godišnjak, dok je putnica u istom vozilu, 7-godišnjakinja, također teže ozlijeđena. Vozač Renault-a, kao i putnica u vozilu, 39-godišnja državljanka Srbije, lakše su ozlijeđeni. Lakše su ozlijeđeni i vozač VW Turan-a i tri putnika u tom vozilu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno