U Stare Jankovce stiže momčad Budućnosti

0
439

Prva ŽNL vukovarsko – srijemska – 12. kolo

Pred županijskim prvoligašima Vukovarsko – srijemske županije ovoga vikenda na rasporedu su utakmice 12. kola. Nakon što je prošlo kolo HAŠH – Sokol pobjedom nad Frankopanom napravio ogroman korak prema jesenskom naslovu prvaka pred igračima Ivana Lukića još je jedna teška prepreka na tome putu. Sutra, u nedjelju 27. listopada u Stare Jankovce stiže momčad Budućnosti iz Šiškovaca koja igra odličan nogomet i trenutno je na drugom mjestu ljestvice.

Danas, s početkom u 15 sati, igraju: Borac – Slavonac /G/, a sutra u nedjelju, 27. listopada u 14 sati: Tomislav – Vidor-Matijević, Croatia – Posavac, Vrbanja – Fruškogorac, Mladost /V/ – Slavonija, Negoslavci – Sinđelić, HAŠK-Sokol – Budućnost i Jadran – Frankopan.

Druga ŽNL – Nogometno središte Vinkovci – 10. kolo

Nosteria i Mladost iz Cerića  na svom terenu igraju protiv Lipovca, odnosno Hajduk Mirka koji gostuje u Ceriću i može biti nezgodna prepreka domaćinu koji bi pak pobjedom ostao jedini kandidat uz Nosteriju za jesenski, a vjerojatno i ukupni naslov prvaka.

Parovi 10. kola, nedjelja 27. listopada u 14,00 sati: Sloga – Vinkovci, Lovor – Borac, Mladost /P/ – Croatia, Mladost /A/ – Zrinski, Mladost /C/ – Hajduk Mirko, Slavonac – Šokadija i Nosteria – Lipovac.