16 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

U subotu potpisivanje box-seta grupe S.A.R.S.

Više od autora

- vl promo-Nakon skorašnje mini turneje po Njemačkoj i niza nastupa u regiji, dok planiraju nove nastupe širom Balkana i svoj novi singl – treći ove godine – za koji će snimiti i live spot, članovi grupe S.A.R.S. će se krajem lipnja ponovo družiti sa svojom publikom. Ovog puta, u Zagrebu. I to u punom sastavu!

Nedavno je ovaj bend, u izdanju Mascom Recordsa (Dancing Bear za domaće tržište), objavio box set  koji sadrži pet najpoznatijih albuma: “Perspektiva”, “Kuća časti”, “Ikone pop kulture”, “Proleće” i “Poslednji album”. Ukupno 47 pjesama, koliko ih sadrži ovaj box set, svjedoči o vrijednom radu i ozbiljnoj posvećenosti članova grupe projektu zvanom S.A.R.S. Frontmen benda, Žarko Kovačević, tada je izjavio da mu je izuzetno drago što su neke pjesme napokon, poslije mnogo godina, dobile svoja fizička izdanja kao i što fanovi svoje omiljene pjesme, poput “Perspektive” ili “Lutke”, konačno mogu poslušati u kvalitetnijem formatu.

Ovaj box set, kao i impozantna brojka od oko 600 održanih koncerata, najbolje svjedoče o tome da nisu bili u pravu oni koji su se pribojavali da bi, nakon buma koji je izazvala pjesma “Buđav lebac”, S.A.R.S. moli ostati “one hit wonder”. Upravo suprotno! Nakon više od deset godina, s pravom možemo reći da je S.A.R.S. izrastao u jedinstven fenomen domaće i regionalne glazbene scene, te da je svojim hitovima, dobrom energijom, kao i iskrenim i autentičnim pristupom glazbi, obilježio cijelu jednu epohu.

I sami prezadovoljni rekapitulacijom postignutog, članovi benda će se u subotu 30. lipnja u 12:30 sati u punom sastavu okupiti na potpisivanju novog box seta, koji predstavlja krunu njihovog dosadašnjeg rada. Događaj će se odigrati u Dancing Bear Shopu u Zagrebu, u Gundulićevoj 7, a predviđeno je vrijeme do 13:30 sati. Kao i uvijek kada je u pitanju grupa S.A.R.S. i ovih sat vremena bit će ispunjeno sjajnim raspoloženjem, dobrim vibracijama i vrhunskom glazbom.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno