- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

U proteklom tjednu, od 9. do 15. prosinca 2019. godine, na kamerama za nadzor brzine kretanja vozila na području Vukovarsko-srijemske županije zabilježena su 439 prekršaja prekoračenja brzine.

Najveći broj prekršaja zabilježen je na kameri postavljenoj na cesti Vinkovci-Rokovci, a najmanji broj prekršaja zabilježen je na kameri u Ulici H.V. Hrvatinića u Vinkovcima, javljaju iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

“Apeliramo na vozače da brzinu kretanja vozila prilagode zakonskim ograničenjima, ali i uvjetima na cesti. Slijedi nam razdoblje pojačanog prometa na svim prometnicama naše županije, kako na cestama prema graničnim prijelazima, na samoj auto-cesti pa tako i na gradskim prometnicama. Kako bi gužve na cestama i pojačan promet, uobičajen za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana, posebice u većim gradovima, prošao bez težih prometnih prekršaja i kako bi se spriječio broj prometnih nesreća koje za posljedicu imaju ozljeđivanje i smrtno stradavanje osoba, pozivamo vozače na pojačan oprez i, svakako, na vožnju prilagođenu najavljenoj pojačanoj frekvenciji vozila na cestama”, upozoravaju iz policije.

Podsjećamo vozače kako se kamere za nadzor brzine kretanja vozila nalaze na još šest lokacija, odnosno u ulici Ruđera Boškovića u Vinkovcima, u Vukovar (Priljevo), Ivankovo (Gorjani), na južnoj vinkovačkoj obilaznici na raskrižju s Ulicom Josipa Kozarca, na cesta Vera-Bobota te državnoj cesti Vinkovci-Županja kod Gradišta.