5 C
Vinkovci
Nedjelja, 3. ožujka 2024.

U trećoj fazi projekta 30 žena skrbit će o 180 ljudi u potrebi

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Općina Stari Jankovci potpisala je ugovor i za 12. projekt ove godine i to s Udrugom “Zlatna dob” s kojom je pripremila i prijavila projektni prijedlog pod nazivom „Žene u fokusu II.“ na javni poziv „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III.“
“S ponosom i zadovoljstvom želimo obavijestiti naše mještane da su nam kao i na „ Zaželi – faza I. i II..“ sredstva odobrena među prvima te je općinski načelnik Dragan Sudarević u Lipiku s ministrom Ministarstva rada, mirovinskog sustava i socijalne politike Marinom Piletić potpisao 12. Ugovor o financiranju projekta Zaželi-program zapošljavanja žena – faza III. u Općini Stari Jankovci”, poručuju iz Općine.
Potpisan ugovor je u vrijednosti od 1.483.140,00kuna/196.846,51 eura te je sufinanciran sredstvima Europske unije. Projekt će zaposliti 30 žena koje će skrbiti o najmanje 180 krajnjih korisnika na području Općine Stari Jankovci.
Svrha projekta je omogućiti pristup tržištu rada ženama pripadnicama ranjivih skupina, što je na našem području iznimno bitno, budući da živimo na ruralnom području te ujedno potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života krajnjih korisnika.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno