12 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

U “Večeri za 5” danas počinje vinkovački tjedan

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

RTL-ova kulinarska emisija “Večera za 5” ovaj tjedan je u Vinkovcima i okolici. Prvi dan otvorit će Cerna gdje će protukandidate ugostiti umirovljenica Ana. U goste joj stižu pomoćni radnik Antonio, umirovljenik Ivan, ugostiteljsko-turistička tehničarka Carla i umirovljenik Stjepan.

Evo tko su kandidati:

Ana Križak (69)

Umirovljenica Ana dolazi iz Cerne, uživa u danima mirovine koje dijeli sa svojim suprugom i obitelji. Po zanimanju je trgovkinja, no čitavog života najveći interes i ljubav joj je kuhanje. Voli kuhati i upoznavati nove ljude te će za sebe reći da je vesela i druželjubiva. Ljubiteljica je slavonske kuhinje te smatra da u kuhanju nema nijednu manu.

Foto: RTL
Antonio Nađ (27)

Pomoćni radnik Antonio dolazi iz Privlake, po zanimanju je kuhar, radi u građevini i voli isprobavati nove stvari. Društven je i marljiv, obožava provoditi vrijeme sa svojom kćeri, ali i na nogometu. Najčešće kuha tjesteninu i ljubitelj je talijanske kuhinje.


Foto: RTL

Ivan Peičić (57)

Umirovljeni dočasnik HV-a dolazi iz Vinkovaca, bavi se numizmatikom i ribolovom. U ‘Večeru za 5’ prijavio se kako bi promovirao Slavoniju, družio se i stekao nova prijateljstva. Komunikativan je, društven i voli dobru šalu. Ljubitelj je domaće kuhinje – voli i zagorske i dalmatinske specijalitete.

Foto: RTL
Carla Culej (22)

Ugostiteljsko-turistička djelatnica Carla u ‘Večeru za 5’ prijavila se jer voli dobru hranu i zabavu. Dolazi iz Vinkovaca i vesela je te komunikativna djevojka. U slobodno vrijeme pohađa teretanu, izlazi i šeće svog psa. Najčešće kuha rižota i razne vrste piletine, a obožava meksičku kuhinju.

Foto: RTL

Stjepan Sertić (70)

Umirovljenik Stjepan dolazi iz Vinkovaca, komunikativan je i otvoren. Radio je kao profesor tjelesnog, a otkako je u mirovini, slobodno vrijeme koristi da bi pomogao drugima, družio se i kuhao. U emisiji ‘Večera za 5’ sudjelovao je 2019. godine, a to mu je bilo sjajno iskustvo pa je odlučio ponovno se prijaviti. I ovog puta očekuje dobro iskustvo, nova poznanstva i dobru zabavu.

Foto: RTL

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno