26 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. srpnja 2024.

U Vinkovcima do nedjelje ponovno tisuću školskih sportaša

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Hrvatski školski sportski savez školsku godinu bogatu sportskim aktivnostima i školskim prvenstvima u čak 16 sportova završava velikim Državnim prvenstvom školskih sportskih društava Republike Hrvatske za 5. i 6. razrede u Vinkovcima.

Preko tisuću mladih školskih sportaša natjecat će se u sportovima: mini nogomet, futsal, košarka, odbojka, rukomet, graničar te atletika.

ŠKOLSKI SPORT
ARHIVA
ARHIVA

Državno prvenstvo školskih sportskih društava Republike Hrvatske za 5. i 6. razrede u najstarijem gradu Europe ponovno će okupiti stotine učenica i učenika kroz četiri aktivna sportska dana iz svih županija Lijepe Naše.

Svečano otvaranje ovog velikog multisportskog državnog prvenstva zakazano je za večeras u 20:30 u Kongresnoj dvorani hotela Slavonija uvjetovano nestabilnim vremenskim prilikama.

Državno prvenstvo u graničaru, uz TIP TOP FEST, na kojem će biti predstavljen novi projekt Tip Top Generation Hrvatskog školskog sportskog saveza na rasporedu je sutra 1. lipnja od 17 sati, također zbog nestabilne prognoze, prebačeno u sportsku dvoranu OŠ Ivana Gorana Kovačića.

Državno prvenstvo u graničaru djeci sudionicima predstavit će i novu incijativu – TIP TOP GENERATION! Sportašice i sportaši Državnog prvenstva za 5. i 6. razrede imat će priliku snimati #TipTop Tik Tok Challenge s učenicima novinarima projekta „Igram, pišem, lajkam“, sudjelovati u aktivnostima Mission Oxygena, probati voće i zdrave smoothije Nestlea, partnera projekta Vrtim zdravi film, te uživati u plesnim nastupima Plesnog studija Illusion! Opširnije o satinici na društvenim mrežama Hrvatskog školskog sportskog saveza.

ARHIVA

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno